Impresum

Tradita.org – është portal i Shoqatës për kulturë dhe art “Tradita”. Funksionon si platformë multimediale dhe angazhohet për  promovimin e arsimit, shkencës, kulturës dhe artit. Krahas aktualiteteve nga vendi, rajoni dhe bota, tradita.org është edhe adresë e debatit të lirë, e zërit kritik dhe e ballafaqimit të mendimeve dhe të ideve përparimtare.

Themelues | Shoqata për kulturë dhe art “Tradita”

Kryeredaktor | Selam Sulejmani

Kontakti | tradita2012@gmail.com

        Tel: +389 (0)75 872 504

Me respekt,

Stafi i redaksisë!

Girl in a jacketMos kopjoni tekst!