Projekte

gjithsej: 9 | shfaqen: 1 - 9
image

Në Tetovë u mbajt Edicioni VI i manifestimit kulturor “Lidhja na bashkon”

Shoqata për kulturë dhe art “Tradita”, më 10 qershor 2019 e organizoi Edicionin VI me radhë të manifestimit kulturor “Lidhja na bashkon” që u mbajt
Më tepër

Në Tetovë u mbajt Edicioni III me radhë i manifestimit letrar ndërkombëtar “Shtigje poetike”

image
Shoqata për kulturë dhe art “Tradita” dhe Gjimnazi “7 Marsi” – Tetovë, me rastin e 21 marsit – Ditës Botërore ...
Më tepër

Shoqata “Tradita” organizoi Manifestimin kulturor “Lidhja na Bashkon”

  10.06.2016 - Shoqata për kulturë dhe art “Tradita” nga Tetova, më 10 qershor 2016, në  amfiteatrin e Fakultetit të Arteve ...
Më tepër

Shoqata për kulturë dhe art ,,Tradita” nga Tetova e shënoi tetëdhjetë vjetorin e lindjes së shkrimtarit Ismail Kadare

image
28.01.2016 - Shoqata për Kulturë dhe Art ,,Tradita” nga Tetova,  me një orë letrare e shënoi tetëdhjetë vjetorin e lindjes ...
Më tepër

Shoqata ,,Tradita” organizoi tryezë të rrumbullakët për veprimtarinë e Radio Tetovës

image
31. 10. 2015 Shoqata për kulturë dhe art ,,Tradita”, në hapësirat e Kuvendit komunal të Tetovës, organizoi Tryezën e rrumbullakët, ...
Më tepër

Shoqata ,,Tradita” nga Tetova i përkujtoi Nolin, Gurakuqin dhe Konicën

image
27.03.2015 -Shoqata për kulturë dhe art ,,Tradita”, organizoi Akademinë përkujtimore kushtuar kolosëve të kombit: Fan Noli, Luigj Gurakuqi dhe Faik ...
Më tepër

Shoqata ,,Tradita” e shënoi përvjetorin e Lidhjes së Prizrenit

image
10.06.2015 - Shoqata për kulturë dhe art ,,Tradita”, e shënoi 137 vjetorin e Lidhjes së Prizrenit. Për nder të këtij ...
Më tepër

Shoqata ,,Tradita” organizoi konferencë shkencore për veprimtarinë arsimore dhe shkencore të profesor Ali Vishkos

image
08.10.2014 - Shoqata për kulturë dhe art ,,Tradita” nga Tetova, organizoi konferencë shkencore me temë: “Veprimtaria arsimore dhe shkencore e Prof. ...
Më tepër

Shoqata për kulturë dhe art ,,Tradita” e shënoi 136 vjetorin e Lidhjes së Prizrenit

image
10.06.2014 - Me rastin e 136 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit, Shoqata për kulturë dhe art “Tradita” nga Tetova organizoi ...
Më tepër
gjithsej: 9 | shfaqen: 1 - 9
OPINION
image

Universiteti i Kombit dhe Kombi i Universitetit

Selam Sulejmani Universiteti i Tetovës për shqiptarët e vendit tonë dhe më gjerë paraqet “Atdheun” e ...
 Më tepër
FOTOGALERI
PROFILE
image

Krijimtaria e të parit kompozitor të muzikës së kultivuar shqiptare

Kompozitori i veprave të para të muzikës së kultivuar shqiptare dhe i sa e sa ...
 Më tepër
image

Dua Lipa: Femrat do ta udhëheqin botën

Dua Lipa është një ndër këngëtaret më të famshme shqiptare në arenën ndërkombëtare. Krahas shumë ...
 Më tepër