Fillimi | Arsimi

Arsimi

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 185 | shfaqen: 71 - 80
image

Studentët e Universitetit Shtetëror të Tetovës e vizituan Brukselin

Studentët e Universitetit Shtetëror të Tetovës, të udhëhequr nga Mr. sc Hasim Deari, prej 14-18 qershor 2014 realizuan një vizitë studimore në Bruksel, respektivisht në
Më tepër

Universiteti Shtetëror i Tetovës dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë e Britanisë së Madhe nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

image
Universiteti Shtetëror i Tetovës dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë e Britanisë së Madhe, kanë lidhur marrëveshje bashkëpunimi. Ky memorandum ...
Më tepër

Libraria Elektronike në Panairin e Librit Elektronik

image
Libraria Elektronike, një ndër projektet më premtuese për librin elektronik në Kosovë sivjet merr pjesë për herë të parë në ...
Më tepër

Në USHT i filloi punimet Konferenca Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave Sportive

image
Në Universitetin Shtetëror të Tetovës i filloi punimet Konferenca Ndërkombëtare Ballkanike e Shkencave Sportive që u organizua në bashkëpunim mes Fakultetit ...
Më tepër

Fakulteti Juridik i USHT-së, e promovoi numrin e dytë të Revistës ,,Justicia”

image
Fakulteti Juridik i Universitetit Shtetëror të Tetovës, sot e promovoi numrin e dytë të Revistës shkencore ,,Justicia”. Në këtë promovim ...
Më tepër

Prof. Dr. Timothy William Waters nga Universiteti Indianës, mbajti ligjëratë në USHT

image
Në Universitetin Shtetëror të Tetovës, Prof. dr. Timothy William Waters nga Universiteti Indianës i SHBA-ve, sot mbajti një ligjëratë përpara ...
Më tepër

USHT promovoi absolventët e vitit akademik 2013/2014

image
Me një ceremoni solemne, Universiteti Shtetëror i Tetovës, promovoi sot (1.06.2014) absolventët e vitit akademik 2013/2014. Në këtë aktivitet madhështor, ...
Më tepër

Nxënësit e Shkollës fillore ,,Naim Frashëri” e vizituan USHT-në

image
Nxënësit e klasave të para të Shkollës fillore ,,Naim Frashëri” të Tetovës, bashkë me arsimtarët e tyre e kanë vizituar ...
Më tepër

USHT e prezantoi ofertën akademike në Ulqin dhe në Luginën e Preshevës

image
Universiteti Shtetëror i Tetovës e prezantoi ofertën akademike për vitin 2014/2015 para maturantëve shqiptarë të Malit të Zi, dhe atyre ...
Më tepër

Në USHT i filloi punimet Konferenca VI Ndërkombëtare ,,Inteligjenca kompjuterike, sistemet e komunikimit dhe rrjetet”

image
Në Universitetin Shtetëror të Tetovës u mbajt Konferenca VI Ndërkombëtare, me temë: ,,Inteligjenca kompjuterike, sistemet e komunikimit dhe rrjetet”. Këtë ...
Më tepër
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 185 | shfaqen: 71 - 80
OPINION
image

Universiteti i Kombit dhe Kombi i Universitetit

Selam Sulejmani Universiteti i Tetovës për shqiptarët e vendit tonë dhe më gjerë paraqet “Atdheun” e ...
 Më tepër
FOTOGALERI
PROFILE
image

Krijimtaria e të parit kompozitor të muzikës së kultivuar shqiptare

Kompozitori i veprave të para të muzikës së kultivuar shqiptare dhe i sa e sa ...
 Më tepër
image

Dua Lipa: Femrat do ta udhëheqin botën

Dua Lipa është një ndër këngëtaret më të famshme shqiptare në arenën ndërkombëtare. Krahas shumë ...
 Më tepër