Fillimi | Arsimi

Arsimi

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 185 | shfaqen: 51 - 60
image

Në USHT u nënshkrua marrëveshje për themelimin e Qendrës për Paqe dhe Menaxhim Ndërkulturor

Universiteti Shtetëror i Tetovës, bashkë me Universitetin Northern Illinois nga Çikago e SHBA-ve dhe Universitetin “Aldo Moro” nga Bari i Italisë, sot kanë nënshkruar marrëveshje
Më tepër

Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë i USHT-së, organizoi tribunë shkencore për sëmundjet kardiovaskulare

image
Për nderë të Ditës botërore të zemrës, në Fakultetin e Shkencave të Mjekësisë të Universitetit Shtetëror të Tetovës u organizua ...
Më tepër

Në USHT u zhvillua debat profesional-shkencor për draft Amendamentet e Kushtetutës

image
Në Universitetin Shtetëror të Tetovës u mbajt debati profesional-shkencor për Draft Amendamentet e Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë, që u organizua ...
Më tepër

USHT e shpalli afatin për lirimin e studentëve nga participimi

image
Universiteti Shtetëror i Tetovës e ka shpallur afatin për parashtrimin e kërkesave për lirim nga participimi për vitin akademik 2014/2015. Bazuar ...
Më tepër

Në USHT u hap solemnisht viti i ri akademik 2014/2015

image
Rektori i Universitetit Shtetëror të Tetovës, Prof. Dr.Vullnet Ameti në fjalën e tij drejtuar studentëve theksoi se fillimi i procesit ...
Më tepër

Letra që duhet lexuar çdo 1 shtator

image
Mësojeni nëse mundeni se 10 centë të fituar kanë shumë më tepër vlerë se një dollar i gjetur. Në shkollë, ...
Më tepër

Filloi viti i ri shkollor 2014/2015

image
Për rreth 280.000 nxënës të shkollave fillore dhe të mesme ka përfunduar pushimi veror dhe për ata fillon  viti i ...
Më tepër

Në USHT filloi regjistrimi i studentëve të rinj

image
Në Universitetin Shtetëror të Tetovës, në të gjitha fakultetet dhe programet studimore filloi afati i parë i regjistrimit për studentët ...
Më tepër

USHT siguron hapësira të reja për Fakultetin e Shkencave të Mjekësisë

image
Me vendim të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, sot Universitetit Shtetëror të Tetovës i është dorëzuar në pronësi një pjesë ...
Më tepër

USHT nënshkroi Marrëveshje bashkëpunimi me Northern Illinois University nga Çikago e SHBA-ve

image
Universiteti Shtetëror i Tetovës dhe Northern Illinois University nga Çikagoja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës kanë nëshkruar Marrëveshje bashkëpunimi. ...
Më tepër
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 185 | shfaqen: 51 - 60
OPINION
image

Universiteti i Kombit dhe Kombi i Universitetit

Selam Sulejmani Universiteti i Tetovës për shqiptarët e vendit tonë dhe më gjerë paraqet “Atdheun” e ...
 Më tepër
FOTOGALERI
PROFILE
image

Krijimtaria e të parit kompozitor të muzikës së kultivuar shqiptare

Kompozitori i veprave të para të muzikës së kultivuar shqiptare dhe i sa e sa ...
 Më tepër
image

Dua Lipa: Femrat do ta udhëheqin botën

Dua Lipa është një ndër këngëtaret më të famshme shqiptare në arenën ndërkombëtare. Krahas shumë ...
 Më tepër