Fillimi | Arsimi

Arsimi

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 184 | shfaqen: 41 - 50
image

Rektori Prof. dr. Vullnet Ameti shpalosi agjendën e aktiviteteve për 20 vjetorin e themelimit të Universitetit të Tetovës

Universiteti Shtetëror i Tetovës, më 17 dhjetor të këtij viti do ta shënojë 20 vjetorin e themelimit. Këtë vit jubilar Universiteti Shtetëror i Tetovës do
Më tepër

USHT i ndau mirënjohje sportistit Agim Agushi

image
Rektori i Universitetit Shtetëror të Tetovës, Prof. Dr.Vullnet Ameti në një takim në kabinetin e tij e priti sportistin nga ...
Më tepër

Studentët e fakulteteve pedagogjike e vizituan Universitetin Shtetëror të Tetovës

image
Në këtë takim me studentët, koordinatori për ECTS në USHT, Mr. sc. Kushtrim Ahmeti e prezantoi një historik të shkurtër ...
Më tepër

Panairi “Blej shqip”, për festën kombëtare të 28 Nëntorit

image
Konferencë me prodhuesit shqiptarë, koncert, kuiz dhe lojëra për fëmijë tek sheshi “Skenderbeu”, koncert me muzikë popullore, koncert me artistë ...
Më tepër

Si t’i shkruajmë emrat e huaj

image
Sugjerimi që jep Kongresi i Drejtshkrimit, Fjalori i shqipes së sotme, Fjalori i fjalëve të huaja dhe shumë kumtesa të ...
Më tepër

USHT ndau 30 bursa për studentët e dalluar të ciklit të dytë të studimeve

image
Universiteti Shtetëror i Tetovës gjatë ditës së sotme ndau 30 bursa studimi për ciklin e dytë  të studimeve, për studentët ...
Më tepër

Qendra Evropiane SN7:Testimi ekstern shans për ngritjen e cilësisë arsimore

image
Debati në lidhje me organizimin e testimit esktern edhe për studentët akoma po vazhdon me një intensitet të shtuar. Në ...
Më tepër

USHT ndau 53 bursa për studentët e dalluar

image
Universiteti Shtetëror i Tetovës gjatë ditës së sotme ka ndarë 53 bursa studentore për vitin akademik 2014-2015. Ceremonia për ndarjen ...
Më tepër

Studentët e USHT-së e shënuan Ditën botërore të zemrës

image
Nën moton ,,Jeto, puno, luaj dhe bashkohu!”, studentët e Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë të USHT-së e shënuan Ditën botërore ...
Më tepër

Në USHT u nënshkrua marrëveshje për themelimin e Qendrës për Paqe dhe Menaxhim Ndërkulturor

image
Universiteti Shtetëror i Tetovës, bashkë me Universitetin Northern Illinois nga Çikago e SHBA-ve dhe Universitetin “Aldo Moro” nga Bari i ...
Më tepër
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 184 | shfaqen: 41 - 50
OPINION
image

Universiteti i Kombit dhe Kombi i Universitetit

Selam Sulejmani Universiteti i Tetovës për shqiptarët e vendit tonë dhe më gjerë paraqet “Atdheun” e ...
 Më tepër
FOTOGALERI
PROFILE
image

Krijimtaria e të parit kompozitor të muzikës së kultivuar shqiptare

Kompozitori i veprave të para të muzikës së kultivuar shqiptare dhe i sa e sa ...
 Më tepër
image

Dua Lipa: Femrat do ta udhëheqin botën

Dua Lipa është një ndër këngëtaret më të famshme shqiptare në arenën ndërkombëtare. Krahas shumë ...
 Më tepër