Fillimi | Arsimi

Arsimi

back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 185 | shfaqen: 91 - 100
image

USHT dhe UMT, organizuan konferencën e dytë shkencore me temë: “Mjekësia bashkëkohore dhe metodat aplikative në trevat shqipfolëse”

Universiteti Shtetëror i Tetovës në bashkëpunim me Universitetin Mjekësor të Tiranës organizuan konferencën e dytë shkencore me temë: “Mjekësia bashkëkohore dhe metodat aplikative në trevat
Më tepër

USHT para maturantëve e prezantoi ofertën akademike

image
Universiteti Shtetëror i Tetovës, prej 14-24 prill e prezantoi ofertën akademike përpara maturantëve në të gjitha qytetet e Republikës së ...
Më tepër

Banka Botërore, lajme të mira për studentët e varfër

image
Grupi i Bankës Botërore dhe krahu i huadhënies në sektorin privat, Korporata ndërkombëtare e Financave ( IFC) po përpiqen të ...
Më tepër

Në USHT u përurua vepra “Etikokracia – refleksione mbi teorinë dhe praktikën e demokracisë” e Prof.Dr.Servet Pëllumbit

image
Në Universitetin Shtetëror të Tetovës u promovua vepra “Etikokracia – refleksione mbi teorinë dhe praktikën e demokracisë” e autorit Servet ...
Më tepër

Agjencia TIKA nga Republika e Turqisë e ndihmon USHT-në me pajisje kompjuterike

image
Organizata qeveritare TIKA nga Republika e Turqisë i ka dhuruar një donacion kompjuterësh Universitetit Shtetëror të Tetovës. Kjo është hera ...
Më tepër

USHT në Panairin e Arsimit të lartë të SHBA-ve

image
Studentët dhe stafi akademik i Universitetit Shtetëror të Tetovës morën pjesë në Panairin e Arsimit të lartë të Shteteve të ...
Më tepër

Profesorë nga Universiteti i Oksfordit, ligjëruan në USHT

image
Në kuadër të programit Oxford Connection IV,  sot në Universitetin Shtetëror të Tetovës qëndruan disa profesorë nga Universiteti i Oksfordit, ...
Më tepër

USHT dhe MASH ndanë certifikata për studentët e angazhuar në testimin ekstern

image
Qendra për Arsim Profesional dhe Trajnim që funksionon në kuadër të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, në bashkëpunim me Universitetin ...
Më tepër

Ambasadori i Suedisë në Maqedoni Mat Staffansson e vizitoi USHT-në

image
Rektori i Universitetit Shtetëror të Tetovës, Prof. Dr.Vullnet Ameti sot priti në takim ambasadorin e Suedisë në Republikën e Maqedonisë, Mat ...
Më tepër

Një delegacion i komunave nga Republika e Kosovës, e vizitoi Universitetin Shtetëror të Tetovës

image
Gjatë ditës së enjte (20.03.2014), Universitetin Shtetëror të Tetovës e vizitoi një delegacion nga shtatë komuna të Republikës së Kosovës, ...
Më tepër
back 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 185 | shfaqen: 91 - 100
OPINION
image

Universiteti i Kombit dhe Kombi i Universitetit

Selam Sulejmani Universiteti i Tetovës për shqiptarët e vendit tonë dhe më gjerë paraqet “Atdheun” e ...
 Më tepër
FOTOGALERI
PROFILE
image

Krijimtaria e të parit kompozitor të muzikës së kultivuar shqiptare

Kompozitori i veprave të para të muzikës së kultivuar shqiptare dhe i sa e sa ...
 Më tepër
image

Dua Lipa: Femrat do ta udhëheqin botën

Dua Lipa është një ndër këngëtaret më të famshme shqiptare në arenën ndërkombëtare. Krahas shumë ...
 Më tepër