Fillimi | Arsimi

Arsimi

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 185 | shfaqen: 1 - 10
image

VIOLINISTI I MIRËNJOHUR SHKËLZEN DOLI E VIZITOI UNIVERSITETIN E TETOVËS

Violinisti i mirënjohur Shkëlzen Doli, anëtar i Filarmonisë së Vjenës dhe njëri nga artistët shqiptar me renome botërore, më 10 nëntor 2017 e vizitoi Universitetin
Më tepër

UT debatoi për shkollën dhe arsimin në shekullin 21

image
Në Universitetin e Tetovës, më 10 mars 2017, “Java e veçantë studimore”, u përmbyll me  debatin shkencor,  me temë: ,,Shkolla ...
Më tepër

Xhelal Zejneli: Nuk është shkollë, shkolla ...

image
- në të cilën nxënësit humbin orë për shkak të mosardhjes në shkollë, të mësuesit, të arsimtarit apo të profesorit; - ...
Më tepër

Në Universitetin e Tetovës, Ambasada e SHBA-ve e prezantoi programin Fullbright

image
Në Universitetin e Tetovës, sot Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës e prezantoi programin Fulbright Scholar për studentët dhe stafin akademik. Përfaqësuesi ...
Më tepër

Në UT u organizua punëtori për forcimin e bashkëpunimit mes institucioneve të arsimit të lartë dhe sektorit privat

image
Në kuadër të projektit ,,Twinning”, në Universitetin e Tetovës u organizua  punëtoria, me temë: ,,Zhvillimi dhe bashkëpunimi mes institucioneve të ...
Më tepër

Dekani i UT – së Prof. Dr. Xhezahir Idrizi mori pjesë në Kongresin Ndërkombëtar të Shkencave Veterinare

image
Dekani i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës,  Prof. Dr. Xhezair Idrizi mori pjesë në ...
Më tepër

Dekani i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Prof. Dr. Xhezair Idrizi realizoi takim pune me përfaqësuesit e kompanive të rajonit të Pollogut

image
Në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit të Universitetit të Tetovës, më 8 nëntor 2016, u zhvillua një takim ...
Më tepër

Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi, Doktor nderi i shkencave i Universitetit të Tetovës

image
Universiteti i Tetovës, më 14 tetor 2016, Presidentin e Republikës së Kosovës, shkëlqesinë e tij Hashim Thaçi, e laureoi me ...
Më tepër

UT nuk i mbyll studimet e disperzuara, procesi mësimor zhvillohet sipas kritereve ligjore

image
              Transferimi i studentëve të programeve studimore të studimeve të disperzuara, në fakultetet amë realizohet në përputhje ...
Më tepër

Në UT u mbajt tribuna me temë ,,Ndikimi i proceseve integruese euroatlantike në marrëdhëniet ndëretnike”

image
  Fakulteti Juridik i Universitetit të Tetovës dhe Këshilli Euroatlantik i Maqedonisë, organizuan tribunë shkencore me temë: ”Ndikimi i proceseve integruese ...
Më tepër
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 185 | shfaqen: 1 - 10
OPINION
image

Universiteti i Kombit dhe Kombi i Universitetit

Selam Sulejmani Universiteti i Tetovës për shqiptarët e vendit tonë dhe më gjerë paraqet “Atdheun” e ...
 Më tepër
FOTOGALERI
PROFILE
image

Krijimtaria e të parit kompozitor të muzikës së kultivuar shqiptare

Kompozitori i veprave të para të muzikës së kultivuar shqiptare dhe i sa e sa ...
 Më tepër
image

Dua Lipa: Femrat do ta udhëheqin botën

Dua Lipa është një ndër këngëtaret më të famshme shqiptare në arenën ndërkombëtare. Krahas shumë ...
 Më tepër