Universiteti i Tetovës e shënoi 28 Nëntorin - Ditën e Flamurit

Me organizimin e një akademie solemne, Universiteti i Tetovës e shënoi 104 vjetorin e Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë, ditë kjo e cila nga shqiptarët
image
Universiteti i Tetovës e shënoi 28 Nëntorin - Ditën e Flamurit

Rektori i UT - së Prof. Dr. Vullnet Ameti: 28 Nëntori, data më e rëndësishme e kombit tonë

image
  Në emër të Universitetit të Tetovës, të gjithë shqiptarëve ua përcjell urimet e mia më të sinqerta me rastin e ...
Më tepër

Dekani i UT – së Prof. Dr. Xhezahir Idrizi mori pjesë në Kongresin Ndërkombëtar të Shkencave Veterinare

image
Dekani i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të Tetovës,  Prof. Dr. Xhezair Idrizi mori pjesë në ...
Më tepër

Rektori i Universitetit të Tetovës Prof. Dr. Vullnet Ameti mori pjesë në shënimin e 108 vjetorit të Kongresit të Manastirit

image
Me rastin e 22 Nëntorit, Ditës së ABC-së, Rektori i  Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, bashkë me prorektorët, ...
Më tepër

Universiteti i Tetovës e shënoi 108 vjetorin e Kongresit të Manastirit

image
Universiteti i Tetovës, me një akademi solemne e shënoi 108 vjetorin e Kongresit të Manastirit. Akademinë e shpalli të hapur ...
Më tepër

Dekani i Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit Prof. Dr. Xhezair Idrizi realizoi takim pune me përfaqësuesit e kompanive të rajonit të Pollogut

image
Në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit të Universitetit të Tetovës, më 8 nëntor 2016, u zhvillua një takim ...
Më tepër

Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi, Doktor nderi i shkencave i Universitetit të Tetovës

image
Universiteti i Tetovës, më 14 tetor 2016, Presidentin e Republikës së Kosovës, shkëlqesinë e tij Hashim Thaçi, e laureoi me ...
Më tepër
Zgjimi YKC
PROFILE
image

Floriana Garo: Nuk jam në konkurrencë me asnjë

Moderatorja e emisionit “Jo vetëm modë”, që prej vitesh bën pjesë në klubin e moderatorëve ...
 Më tepër
image

Arti dhe kultura shqiptare sot humbi artistin e fundit të treshës së madhe që i dhanë emër në botë kulturës shqiptare

Telegram Ngushllimi i Shoqatës "Trojet e Arbrit" me rastin e ndarjes nga jeta të Piktorit ...
 Më tepër
Dardania Fati